Vælg en side

Oversete genstande, der får en betydning ved at de bliver set, forstået og fortolket.

Bagage 57 x 47 cm

Observerende og fortolkende har jeg rettet opmærksomheden indad; imod et sanseligt, feminint, hjemligt univers, imod de rum vi opholder os i og har indrettet os i; imod de ting der omgiver os, de ting der ”tilfældigvis” ligger fremme og som fortæller noget om, hvad vi er optaget af lige nu; hvem vi er… livsanskuelser, holdninger, interesser.
Dagligdagens tableauer kan man måske kalde dem. Diverse genstande, ikke stillet op for at præsentere sig, for at stå og pynte, men nærmest ligger der, hvor de faldt og indgår i denne tilfældige sammenhæng.

Når lyset bryder frem, 95 x 110

Gennem værelse, 95 x 110 cm
Trappe op, 60 x 50 cm
I køkken, 60 x 50
Fuglefri, 110 x 95
The triumph of painting, 57 x 47 cm
Ida, 57 x 47
Krydsfelt, 145 x 125 SOLGT