Nordiske dialoger

En ræv har flere udgange – Nordiske dialoger.

En nordisk vandreudstilling

Vi er en gruppe på 15 kvindelige kunstnere, der ønsker at udvikle nye samarbejdsformer med andre Nordiske kunstnere. Gennem en legende tilgang vil vi undersøge hvordan natur, kultur og sanselighed binder os sammen i det fælles Nordiske

Første udstilling fandt sted på Mikkelberg Kulturcenter i foråret 2019′

Anden udstilling bliver i Mariehamn på Åland. fra 1. sep til 8.okt. 2019, her er vi inviteret af Nordens Institut.

I forbindelse med KULTURMØDET på Mors 2019 vil man i billedskolens lokale ved Morsø Kunstforening billedkunstlokaler kunne se en præsentation af vandreudstillingen samt ”fællesmapperne” fra projektet.

”Fællesmapperne” er 15 mapper som indeholder et papirværk fra hver udstiller. Disse mapper følger udstillingerne og kan købes på udstillingerne rundt i Norden.

De 15 kvindelige kunstnere er bosat i Danmark og alle medlem af Kvindelige kunstners samfund. De udstillende kunstnere er:

HelgaKristmundsdottir, AgneteBjørneboe, BirgitMarieKjær, HanneMatthiesen, HanneSchmidt, HelgaThagaard, AnnetteBredstrup, LisWuismanJørgensen, UllaLampe, BirgitKirke, ElinStefansdottir, MetteElimarJensen, UllaGerdChristensen, HeikeJacobsen, PiaGræsbøllOttesen.

Arrrangør Kvindelige Kunstneres Samfund (KKS)